360 ̊ panorama fotos

DroneFyn tilbyder nu et helt nyt produkt som har særdeles mange anvendelse muligheder.

360 ̊ panorama foto er 30-40 fotos optaget i fx 50 meters højde, der efterfølgende sættes samme til en ”kugle af fotos” som man skal forstille sig, man sidder inden i og kigger på. Man kan således dreje rundt i alle retninger og til med zoom ind op til 4 gange.

Der kan sættes et kort ind så man kan se hvor fotoet er optaget, og hvor man kigger hen, og vi kan sætte stort set ubegrænset mængde af informationer ind i et 360 ̊ panorama fotos. Det kan være tekst, fotos evt. som slideshow, det kan være video eller link til websider.

Der hvor det så bliver rigtig brugbart er hvis man vil vise og informere om et større område og vi så sætter det samme til en 360 ̊ panorama tur, hvor flere panorama billeder bindes samme så man kan hoppe fra det ene sted til det næste. Se neden stående eksempel fra en af Danmarks største campingpladser Hvidbjerg Strand ferie park. (fortsættes under billedet)

 

Se panorama på fuld skærm

 

360 ̊ panoramaer er rigtig anvendelig til dokumentation af byggegrunde/pladser og erhvervsområder og præsentation af for eksempel turistområder.

Panoramaer fungerer godt på web, tablets og mobilenheder men kan også vises i Virtual Reality-headsets, for eksempel Google Cardboard. Med VR åbnes der mulighed for fascinerende effekter, fordi oplevelsen bliver som at være der selv, og navigationen får en ny dimension.

360 ̊ panorama produktet sælges pr tilbud efter kundens ønsker. Prisen afhænger helt af projektet størrelse, hvor mange 360 ̊ panoramaer fotos der skal sættes samme (minimum er 3 styk) og hvor meget info der skal være lagt ind i hver enkelt 360 ̊ panorama fotos.

Projektet bliver leveret via dropbox klart til at en webmaster kan sætte det op på en webside, eller vi kan mod et mindre gebyr hoste det på vores side, og kunden får så bare et link der kan lægges op eller dels på facebook ect.

Se Panorama på fuld skærm