DroneFyn – om os

Billeder af indehaver af dronefyn Christian Wiggers

Mobilportalen ApS blev stiftet tilbage i 2005 af Christian B. Wiggers. I starten var eneste aktivitet drift af et forum for mobiltelefoner (mobilforum.dk). Ret hurtigt blev Mobiltest.dk også en del af mobilportalens ApS aktiviteter.

1 2013 begyndte droner eller quadcoptere så småt at blive tilgængelige for almindelige mennesker. Med baggrund inden for RC industrien ( 90’erne), kombineret med stor interesse for foto og video virkede det som en oplagt mulighed at tilføje disse til Mobilportalen ApS’ andre aktiviteter. Men det skulle vise sig at blivelettere tænkt end udført. De første droner havde kort flyvetid, kamera løsningerne var ikke, hvad de er i dag, og bare det at lave en rolig video optagelse var en udfordring. Teknikken blev hurtigt forbedret, og med en ”Gimbel” (stabiliseret kamera holder) blev tingene meget bedre sammen med nye og forbedrede Gopro kameraer. I 2014 lavede vi de første videoer og fotos for kunder, men ønsket om at kunne levere et endnu bedre produkt blev først muligt i 2015, hvor vi fik vores første professionelle drone (Inspire 1). Læs mere om den her.

I 2015 blev mobilportalen ApS certificeret som drone operatør af trafikstyrelsen, hvilket betyder, at vi får bedre muligheder for at arbejde med droner uden at bryde regler, samt at vores kunder er sikre på, at vi tager opgaver seriøst, og at sikkerheden såvel som tilgangen til en opgave bliver grebet professionelt an. Drone foto og video aktiviteter er samlet under navnet DroneFyn.dk DroneFyn er medlem af forskellige drone branche foreningen Drone Danmark

I 2015 blev endnu en aktivitet føjet til Mobilportalen ApS med opkøbet af 1/3 del af en større erhvervsejendom beliggende i centrum af Svendborg. Ejendommen indeholder 20 lejligheder og 5 erhvervslejemål.

I 2016 blev Drone Alliancen stiftet af Hans Hansen (Dansk Drone Kompagni i Roskilde), Martin Gornitzka (Air Spot Aarhus) og Christian Wiggers (DroneFyn Kværndrup). Drone Alliancen er et tæt og forpligtende samarbejde blandt de 3 ejer og firmaer. Vi udvikler afprøver og nye koncepter inden for drone branchen. Vi understøtter hinden med udstyr, viden og piloter. Sammen har vi et bredt udvalg af de nyeste og bedste droner, kamera og andet udstyr. Med ca 10 dedikeret medarbejder fordelt i de 3 afdelinger (Jylland, Fyn og Sjælland) er vi samlet set er en af de største udbydere af drone service i danmark, og tilbyder en landsdækkende service på et meget højt niveau. Læs mere på websiden dronealliancen.dk 

I 2017 kom DroneFyn via en ny samarbejds partner (Pigeon Air Photos) for alvor på banen med Termografisk services. Det sker via siden Dansk Drone Termografi hvor både DroneFyn og Pigeon Air Photos, råder over eget Termografisk kamera, i højst muligt kvalitet, og flere forskellige droner typer det kan sættes under. Vi forventer så afgjort at termografi inspektioner kommer til at udgøre en væsentlig del af vores forretnings områder i fremtiden.