Inspektions opgaver

Dronefyn foto og video løsninger kan være en god hjælp til inspektions og overvågnings opgaver på steder, der kan være vanskelig tilgængelige.

Vi kan ikke prale med, at vi kan løse inspektions eller overvågnings opgaver, som ikke kan løses på traditionel vis. Men det vi kan er, at vi hurtigt og sikkert kan komme steder hen, hvor det er vanskeligt eller tidskrævende at komme hen med stiger, lifte eller stilladser.

DJI_0077

DJI_0069

Med vores kamera og drone kan vi komme ind på helt ned til ca. 1 meters afstand og live streame HD billede ned til eksterne skærme på jorden. Vi kan flyve langs tage, facader, vindmøller, master af en hver art og give et præcist indblik i, hvordan tingene ser ud på det, der skal inspiceres. Og hurtigt går det. Vi kan inspicere en 90 fods vindmølle tårn (fra fundament til nav) hele vejen rundt på ca. 10 minutter. (vinger, rotor og hus tager naturligvis lidt længere tid) Eller 50 meter tagrende i 45 meters højde kan vi inspicere for grene og blade på 5 minutter – mulighederne er mange.

DCIM100MEDIADJI_0018.JPG

DCIM100MEDIADJI_0024.JPG

Undervejs kan vi optage video eller fotos (hvad der passer bedst), der kan bruges til evt. efterfølgende dokumentation.

Der findes utallige måder, vi kan indsætte droner på og få et godt resultat ud af. Er det en opgave, vi har løst før, kan vi vejlede om hvordan den bedst løses, er det en ny opgave for os, finder vi en god måde at få det løst på.

I foråret 2016 forventer vi at have en termisk kamera løsning på plads, der yderligere vil kunne inddrages til inspektions opgaver.

Har du en forespørgsel på en opgave, så kontakt os på 40 44 44 93 og lad os tage en snak om, hvordan vi kan løse din opgave.