Kreative optagelser og events

DroneFyn tilbyder en række forskelige muligheder inden for området kreative optagelser eller optagelser af events. Vi har dels forskellig typer droner der kan indsættes alt efter opgavens type og varighed, men også forskellige kamera løsninger der tilpasse.

Fx er det ikke tillad for nogle drone operatører at flyve henover større forsamlinger af mennesker. Men det betyder ikke at vi ikke kan lave nogle gode optagelser af koncerter, festivaller, sportsbegivenheder, markeder osv. ved at sætte andre objektiver på kammerat kan vi selv med god sikkerhedsafstand løse så det ser rigtig godt ud.

For at illustrere dette har vi her en lille video af en særtransport. Det er optaget med en teleobjektiv, og dronen befinder sig ca. 100-150 meter fra selve rundkørselen.

Kreative optagelser kan være reklame optagelser af forskellige karakter, hvor vi kan kombinere drone video med stabiliseret håndholdt video, video på slider eller timelaps video for at skabe nogle spændende effekter.

Nedenfor ses først en video af Svendborgs nye Sundhedshus, hvor Dronefyn optog drone optagelse både indendørs, og udendørs samt video på et slide system.